tiistai 13. heinäkuuta 2010

Sauna ja pesutila viimeinkin valmiit!

Jo vuosi sitten aloitettu saunan ja pesutilan tuunausprojekti on nyt valmis! ...sikälimikäli meillä mikään projekti koskaan tulee ihan valmiiksi... Mutta sanotaan niin, että se on siinä vaiheessa miten se alunperin suunniteltiin. Seuraavaksi taidetaan jo mennä läpi seinästä...!

Nyt kuitenkin ensin uusittiin kaapistot seinällä ja lavuaari kaappeineen. Samoin vanha puusta väsätty penkki sai väistyä pienemmän, sievemmän ja toimivamman tieltä.


 Kun projekti kestää pitkään, ehtii matkan varrella tulla jo paljon uusia ideoitakin toteutettavaksi, kuten tällä kertaa mm. tuo minun "kodinhoitohuone"-nurkkaus. ☺


Pesukoneen paikalla oli ennen kemiallinen wc, mutta koska mieluummin käymme ihanassa hyyskässämme, tuotiin sen tilalle pesukone joka on ihan ehdoton juttu täällä! Enää ei tarvi kantaa likapyykkiä kaupunkiin ja taas puhtaita takasin! JES!


Nyt vaan nakataan likapyykki oven vieressä olevaan koriin, kone pesee ne puhtaiksi ja raikas merituuli kuivattaa ne hetkessä!


Koko projektin suuritöisin ja mahtavin juttu oli kuitenkin kiukaan ja sen takana olevan seinälaatoituksen vaihtaminen! Pari päivää Janne ahersi ja ähersi ja lopulta meidän saunassa asustaa nyt tälläinen symppis Iki-kiuas upea kiviseinä taustanaan!

Silmät killillään se hymyilee leveästi kaikille saunojille ja heittää niskaan makoisat löylyt!


5 kommenttia:

 1. Kivan näköistä olette saaneet aikaan!

  VastaaPoista
 2. Hei, tutustumassa blogiisi..
  Hyvältä näyttää, kaunis värimaailma :)

  VastaaPoista
 3. Ihania meri-ja rantakuvia täällä:)

  VastaaPoista
 4. Kiitoa A-L! Kun on noin ihanaa kuvattavaa, voi saada vaan ihania kuvia! ;)

  VastaaPoista