tiistai 10. elokuuta 2010

Vielä on kesää jäljellä...!

Missä sitä muuallakaan viettäisi viimeistä lomaviikkoa ennen koulujen alkua kuin mökillä!?

Tiistaina juhlistettiin Joonaksen 15 v. päivää kakkujen ja herkkujen kanssa.
Mummu ja Vaarikin tulivat kaffille tuoden samalla kummipoikamme tyttöystävänsä kanssa meidän seuraksi. Mukavaa!!


Polun varren puskissa on ollut hirvittävä kuhina ja kohina. Ja selvisihän se syykin...


Tiaispoikue se siellä totutteli pesän ulkopuoliseen elämään emon ja ilmeisesti puolen suvun lennellessä ympärillä tsempaten pienokaisia eteenpäin...ja ylöspäin!

Aina ei alku vaan ota sujuakseen...


Vähä vähältä pikkuisten pomput nousivat korkeammalle ja korkeammalle...eikä tunnin kuluttua näkynyt pesuetta enää missään. Pitänee laittaa ensi kevääksi muutama uusi pönttö...josko nuo vaikka palaisivat meidän pihaan omia poikasia kasvattamaan.


Nuoret kalastivat kalastivat ja kalastivat tullen pois mereltä vain myrskyn takia...saaliiksi saivat vain yhden hauen...se sitten oli sitäkin komeampi!!! ☺

Kuvassa onnellinen kalan vapansa päähän napannut kummipoikamme saaliinsa kanssa:


Myös serkkupojat pääsivät mukaan kuviin...olivathan he sentään mukana nostamassa vonkaletta veneeseen ja tainnuttamassa sitä niin että saivat sen pysymäänkin siellä...


Ei ehditty vielä kalaa edes perata kun myrsky jo nousi niin, että Tölkki oli rannassa pulassa puolillaan vettä...
Elämys se oli sekin kun nuoret kisasivat luonnonvoimia vastaan yrittäen tyhjätä venettä sen verran jotta olisivat jaksaneet vetää sen ylemmäs kalliolle...turha toivo...periksi oli annettava ja sidottava vain köydet kireämmälle! ☺1 kommentti:

  1. Oi miten ihania kuvia ja samaistun täysin noihin aiempiin veneily kuviin. Ihan kuin meillä kesänä. Rakastetaan veneilyä, aurinkoa, rantoja ja sitä tunnlemaa :)

    kyselit kirjontakoneista -laita minulle sähköpostia handmadewilhelmiina@gmail.com niin autan asiassa :) ja eihän sitä tiedä vaikka päästäisiin kauppoihin koneen osalta. Olen tukesi ja turvasi sitten jos hankit sellaisen meiltä. Neuvot ja niksit alkuun pääsemisessä saat kyllä ja toki myöhemmin aina kun tarvitset apua ;)

    VastaaPoista