maanantai 12. heinäkuuta 2010

Lisää ihania kesäpäiviä...

Sunnuntaiksi olimme saaneet kutsun Ukiin serkun ihanan pikkutytön 6v synttäreille. Koska keli oli mitä parhain, päätimme lähteä matkaan auton sijasta veneellä. Aikaa matkaan kuluu hiukan enemmän, mutta näissä olosuhteissa sekin oli pelkkää plussaa! ☺


Miten Suomen kesä voikaan olla niin kaunis?! Nämä on niitä päiviä, joitten ansiosta syksyn ja talven kurjimmat, kylmimmät ja pimeimmät päivät jaksaa taas joten kuten!Aika harvoin ulkomerelläkin tuuli tuntuu lämpöiseltä ja vesi on yli 21 astetta!
Ja liikenne oli sen mukaista.
Paluumatkalle ajattelimme tankata varatankin täyteen ihan vain varmuuden vuoksi...mutta meriasema olikin myynyt bensiininsä loppuun! No, onneksi se olisi ollut vain varotoimenpide, eikä meillä ollut vaaraa jäädä aalloille keinumaan.

Palan matkaa Ukista ajettuamme, oli poikien pakko päästä vilvoittelemaan veteen...tietty!

Nappasimme synttäreiltä mukaan siskoni nuorimmaisen ja siksi uimassa näkyy 3 päätä. Eli se yksi ei ole hylje, vaan Risto!


Ja liekö Valzu taas yrittänyt kalastamista...ainakin uintiasennoksi tää on aikast eriskummallinen...
Edellisellä uimareissullahan hän kalasti uikkarin taskuunsa kalliolta hypätessä piiknäkkärin.


Ajan kulukseni lähetin tuon kuvan Ilta-Sanomien Kesän vonkale -lukijakuvakilpailuun ja sitäkautta se oli valittu viikon kuvaksi! JES! Olen siis palkittu kuvaaja! 50 € siitä lupasivat lähettää! Tässä kohtaa varmaan kuuluu sit kiittää perhettä, Merviä valokuvauskurssista jne... ;)

Tuolloin uimakallio oli reilusti eilistä korkeampi ja hypyt huimia. Samoille kallioille on sittemmin tehty jo usempikin retki...pojat laittoivat jopa Ukin hyppäämään sieltä alas! ☺

 

Tässä kuvassa pojat hyppäävät kuitenkin Iskän kanssa ja siitähän tuli oikea perhepotretti! ...minäkin vahingossa tuossa alanurkassa mukana! ☺

Tänään me saatiin meidän saunantuunausoperaatio helteestä huolimatta lopullisesti valmiiksi, mut kello on jo paljon, aamulla on aikanen herätys ja netti on sikahidas, joten näytän lopputuloksen vasta huomenna.

ÖITÄ!


2 kommenttia:

  1. Hyviä Kuvia! Oli syytäkin palkita tuo kalansaaliskuva. Hyvin on Mervin opit menneet perille :) Itse olen enemän häärinyt hiki päässä assistenttina kun Elina on napsinut ihaltavan helposti tuotekuvia :)

    VastaaPoista
  2. aivan ihania kesäkuvia :). kyllä olikin ihana kesä, nyt sen voimalla jaksaa taas talven yli :)

    VastaaPoista