tiistai 20. huhtikuuta 2010

Verhoja...

Mökki on ollu puolitoistavuotta ilman kunnollisia verhoja olohuoneen puolen ikkunoissa...ekaan opiskelijaboksiimme hankitut voileet on toimittanu verhojen virkaa ja satuttanu silmää joka kerta kun niihin on katse osunu.
Koulussa meillä oli varjostinkurssi ja sinne piti löytää sopiva kangas vekkivarjostimeen...kun en muuta keksinyt, otin palan keittiön laskosverhon ja pöytäliinan Lumimarjakangasta toiveena löytää sen sävyihin sopiva kangas varjostimeen.


Varjostin onnistui mielestäni oikeenkin hyvin ja sopii paikalleen...Jalka on Ikeasta...uutuus nimeltä Jonsbo Egby. Sarjasta löytyy myös isompi valaisin...arvaatte varmaan tekiskö mieli hankkia sekin...! :)
No mut ne verhot...siis tuosta läpikuultavasta valkopohjaisesta, sinisen ja ruskean sävyillä painetusta kankaasta sain kimmokkeen tehdä myös verhot...kangas näytti NIIN passelilta tuossa olkkarissa. Rinnalle laitoin yksväristä ruskeaa tuomaan vähän särmää ja ripustin ne tankoihin purjerenkailla. Vähän arvelutti tuo, että valkoiseen tankoon tulee kuparinruskeat renkaat, mut hyvin ne mun mielestä passaa... 
Ja tällaaset niistä tuli:


Kokonaiskuvasta tuli vähän pimee kun ulkona oli niin hirmu kirkasta. :(

2 kommenttia:

  1. Heippa Anu:) Kysyit tuolla minun AVAUTUMISPOSTAUKSESSA;) että voiko Anonyymien kommentointia poistaa, niin voi sen sieltä Bloggerin asetuksista; ASETUKSET JA SIELTÄ KOMMENTIT JA sinne voi laittaa esim. kuten minä laitoin; vain Google-tilin omistajat saa kommentoida.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Soile! Käynpä laittamassa tuon asetuksen kans päälle ennen ku saan yhtään anonyymi-kommenttia...mun blogin pitäminen loppuis varmaan heti ensimmäiseen! :)

    VastaaPoista