lauantai 27. helmikuuta 2010

Kaikki hyvin...

Janne kävi tsekkaamassa mökin tilannetta ja siellä kaikki oli kunnossa...vesikin taas lorisi hanasta! Lunta oli polveen asti joka paikassa eikä autolla päässy kuin tontin rajalle, mutta eiköhän sielläkin jo ala kevät kohta tehdä tehtäväänsä ja lumen pinta huveta. ☺

7 kommenttia:

 1. Moi Anu,

  Kiva kun poikkesit mun blogissa ja jätit pikku tervehdyksen :).

  Ihanan näköistä teidän mökillä!! .... voih .... tahtoo saaristoon :)!

  Mun perheellä tai faijanpuoleisella suvulla on kesämökki Granössä, Sipoon saaristossa. Jos vaikka haluat kurkata miltä siellä näyttää niin laitoin kesällä pari postausta siitä tunnisteella "summmer cottage" :). Sielläkin ollaan vuosien mittaan useasti käyty talvella ja kevättalvella kurkkaamassa että onkos siellä kaikki kunnossa.

  Aurikoista päivää sinne teille!

  t. Nona

  VastaaPoista
 2. Heippa! Mitäköhän kautta tänne eksyin, mutta kiva että eksyin :) Teillä on ihana mökki! Ja kesäkeittiö!! Ja tutuissa maisemissa, paljon siellä päin veneillään kesäisin. Meillä on mökki Lokalahdella. Aloin oman blogini vuosi sitten mökkiblogina nimeltä Keloranta, mutta nyt on aihepiiri vähän laajentunut :)

  Tervetuloa kurkkaileen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti Nona ja Teija! ...ensimmäiset kommentoijani! :)
  Kiva kun löysitte blogini!
  Käyn ihan varmasti kurkkimassa teidän molempien saaristomökkejä!

  Talvipäiväterkuin, Anu

  VastaaPoista
 4. Ihana mökki!!! Kyllä mökkielämä on niin mukavaa! Itse toivoisin, että löytäisimme kodin joka menisi myös mökkinä, koska olen NIIN laiska noissa pihahommissa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Viivu! Kyllä mekin haaveiltiin ja etsittiin mökin ja kodin yhdistelmää, mutta oli annettava periksi kun kuitenkin halusimme kirkasvetisen rannan ja täällä Turun saaristossa se aina tarkottaa sitä että pitää mennä vähän kauemmas... No, nyt on mökki, jossa ei ole hoidettavaa pihaa ollenkaan (jos marjojen ja sienien keräämistä ei lasketa!) ja talo, jossa on vain 3x3 m nurmikkoalue eikä oikeastaan mitään muuta hoidettavaa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen mökki ympäristöineen teillä. Minäkin mökkiä haaveilen, sitten kun tämä elämä vähän löysää ainaista kiirettään. Olen asunut lapsena kivirannalla, mutta se kiviranta oli toisaalla, pohjoisessa. Ihanaa kevättä

  VastaaPoista
 7. Kiitos Piupau!
  Ihanaa kevättä sinullekin!

  VastaaPoista