torstai 22. huhtikuuta 2010

Saunan hämyä...

Saanko esitellä teille meidän mökin saunan?!
...no, esittelen kuitenkin! ;)
Alunalkain saunassa oli perinteiseen tapaan männynväriset (ihkusti kellastuneet) seinät, katto ja lauteet. Kuitenkin kun paikat oli vielä ihan hyvässä kunnossa, ei oikein innostanut ruveta remonttia tekemään, vaan oli keksittävä jotain, jolla "tuunata" saunasta tunnelmallisempi.
Niinpä tämä tyttö tarttui maalipensseliin ja käsitteli seinät ja katon mustalla saunasuojalla. Lauteet sai värikseen vähän lämpösemmän sävyn. Ei arvannu laittaa kaikkea mustaks...olis voinu vielä istua ohi lauteitten kun ei mustina olis erottuneet taustasta! ☺
Parista vanhasta pefletistä ompelin tyynyt lauteille...rakastan tyynynpäällisten ompelua ja saunasta sellaset vielä puuttukin!


Kiuas päätettiin vaihtaa uudeks...siihen tulee sellanen ikikivikasa ja kiukaan taakse luonnonkiviseinä...jos vaikka ne sitten tänä kesänä saatais varastosta saunan puolelle!
Pesuhuoneen puolella yritin valkaista seiniä ja kattoa, mutta sepä ei ollutkaan niin yksinkertasta...siinä missä musta peitti jo yhdellä käsittelykerralla hienosti, ei valkonen tehonnut vielä kahdellakaan kerralla. Senkin asian pariin olen ajatellut vielä palata.

Ja kun tuolla saunan pimeydessä on tarpeeksi hikoiltu, mikäs sen mukavampaa ku jatkaa lihan kypsentämistä ulkona lämpimässä paljussa! ...meillä on uimavesi aina +37! ☺ ...uima-allas tosin on vähän pieni...Kesän uintikelejä odotellessa...

1 kommentti:

  1. Oi, teillä on palju, kivaa! Sellanen meilläkin haaveena, mutta katsotaas koskas saatais aikaseksi! :)

    Saunasta tuli hieno, savusaunamainen fiilis.

    Kesäkelejä odotellessa :)

    VastaaPoista