sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Johan on ehtinyt aikaa kulua viimekerrasta ku kirjoittelin tänne... ☺

Juhlistimme vuoden 2009 vaihtumista 2010ksi mökillä ja uuden kameran ja kauniin talvisen maiseman innoittamina napsimme kuvan jos toisenkin...ja Mummun iloksi päätin nyt heittää muutaman tännekin!Vuoden viimeisenä iltana meri oli mökin edestä vielä auki, mutta uuden vuoden saapuessa saapui myös jäät. Kylläpä Tölkki näyttää yksinäiseltä...


Koko mökki tuntuu nukkuvan talviunta...nyt jopa ilman vettä kun viimeksi lähtötiskejä huuhdellessa tuli stoppi...tiedä sitte jäätyikö putket, pumppu vai koko kaivo! Kyllä sais tulla jo kevät!!!

Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Niin ihania kuvia mökiltänne! Miten se onkin niin ihanaa mennä ja olla mökillä. Mielenkiinnolla seuraan blogiasi. Meillä tänä kesänä mökillä kesäkeittiön rakennus. Teillä o hieno kesäkeittiö. Mökkimme on Kainuussa vanhempiemme peruja ja siskoni kanssa sitä nyt talostellaan. Rakennus juttuja on vielä pariksi kesää ja sit alkaa "laakereilla" lepääminen - toivottavasti ;),mutta vaikka se välillä työleiriltä tuntuukin, niin sinne se vaan auton nokka perjantaisin kääntyy.
    Ihanaa mökkeily kevättä!
    -päivi-

    VastaaPoista