lauantai 29. toukokuuta 2010

Pesuhuoneen valkaisua...

Saunan nokeemisprojektin yhteydessä valkaisin pesuhuoneen puolen männynväriset paneelit...saunan musta suoja-aine oli mukavan paksua ja helposti levittyvää Supia, mutta jostain syystä valkoiseksi suoja-aineeksi ostin Sasua, joka oli inhottavan lurua...ihan ku vettä olis levitelly. Eikä sävykään ollut riittävän peittävä.

Kuvissa on seinät ensin ekan käsittelyn jälkeen ja sit tänpäiväsen toisen käsittelyn jälkeen.


Siispä mars kauppaan ja uusi suoja-ainepurkki mukaan...tällä kertaa ehdottomasti Supia! ...eikä tää ole mainos, vaan liian ohkasiin aineisiin kyllästyneen käyttäjän vuodatus! ;)
Sävyn syvyyden voi valita 4 eri vaihtoehdosta...ja vähän liian varovaisesti otimme toiseksi peittävimmän...viimekerran sävystä ei hajuakaan! :)
Seinä olisi kestänyt vielä reippaasti peittävämmänkin aineen, mutta päätimme, että tuo saa nyt luvan kelvata!


Ja voipi olla että tää sävy on parempikin ku ihan valkonen...tästä nuo kaikki valkoset jutut tulee paremmin esiin...ollen kuitenkin selvästi valkonen entiseen "kivan" keltaseen mäntypaneeliin verrattuna.

1 kommentti:

  1. Piipahdin vierailulle! Kivaa, että jaksat bloggailla vapaa-ajanviettopaikastanne. Näyttää rentouttavalta. Itsekin olen parhaillani rentoutumassa maaseudulla. Kahvi on tippumassa ja piti tehdä pieni piipahdus tietokoneella. Nautinnollisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista