torstai 23. elokuuta 2012

Ihania kesäpäiviä muutaman viikon takaaMikähän noita meidän boitsuja vaivaa...laiturilta ei kertakaikkiaan pääse ihan sillee normisti veteen.... ;)   
Varusteitten on siis oltava kunnossa... ;)


Kaksi viikkoa sitten meillä mökillä lensi kovasti kaikenlaista muutakin Klla alkavaa ku kakarat...

Lensi Kivet:

Alec oli mestariheittäjä...

Mut kyllä Valzukin sai lopulta jo juonesta kiinni.

Lensi Kalanruoto...


Tämä ihmetys löytyi mökin katolta ja tuli alas puhaltimen saattelemana. Mut mitenkäs muutenkaan ruoto vois katolle joutua ku lentämällä?! Meidän seudulla on siis lentokaloja!!

Tai sitten syyllinen saattaa olla tämä veijari, joka tulee paikalle aina kun jotain tapahtuu...tällä kertaa pojat loiskivat, läträsivät ja metelöivät laiturinpäässä hyppien isoihin aaltoihin, joten eikös saaren isännän (tai emännän, tiedä häntä) pitänyt tulla tsekkaamaan tilanne.

Eli lensi myös Kotka:Merikotka liiteli tosi matalalla mökin yläpuolella...niin lähellä, että sulkien väritys ja kaikki yksityiskohdat näkyi selvästi, mutta kamera tietty oli jossain kateissa ja ilmavirrat nosti sen jo kauemmas ennen ku kamera löytyi.
Viimeksi me saatiin lentonäytös viime kesänä kun Mediheli tuli tuomaan apua naapurisaareen...hää oli tietty paikalla tsekkaamassa tilannetta!

Ja olisko hän myös syyllinen tuohon meidän lentokalaan...? Tai sitten ne jotka on syöny meidän pihan mustikatkin, eli lokit! Hemmetti! Nehän pitää meidän pihaa baarina!!!

Mut sen tiiän, et tässä ei ole syy katolta löytyneeseen kalanruotoon:


Joonaksen virveli ei ole kalaa nähny varmaan pariin vuoteen! :D

Viikonloppuna jo vietetäänki sitten Venetsialaisia...siinäkö se kesä sit oli?! :(
3 kommenttia:

 1. Näidne kuvien myötä alkaa yhä enemmän kaivata kesää <3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään viikonloppuna tsekkaamaan, josko se kesä lymyilis jossain mökin nurkissa! ...ja jos löytyy, hätistetään se laajemmallekin! ;)

   -A-

   Poista
 2. Onpa ihania kuvia todellakin :) Niin kesäisiä koska tällä hetkellä kesä tuntuu kaukaiselta kun sataa vettä ja on koleaa.

  VastaaPoista