lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sataa, sataa, ropisee...

Mut siitä huolimatta...ei se auttanu...istutuspuuhiin oli ryhdyttävä. Ja loppujen lopuks ilma oli mitä mukavin! ...ja nyt on mökillä terassin kyljessä yrttimaa! ☺


Kaivuupuuhiin ei tarvinnu ryhtyä, sillä kalliossa oli valmiina mukava railo. Riitti kun täytin kolot mullalla ja istutin yrtit.


Penkkiin pääsivät sitruunamelissa (mahtaako paleltua vielä...), persilja, ruohosipuli, oregano, tilli, stevia, rakuuna ja timjami. Basilika, mun ehdoton lemppariyrtti odottaa vielä keittiön ikkunalla mökin lämmössä.


Grillipergolan kylkeen istutin imukärhivilliviinin...jonain päivänä se vielä ihanasti kiipustelee puisia rakenteita pitkin!



Pergolan toisella reunalla onkin jo valmiina viimesyksynä istutettu viinirypäle. Voi olla, ettei ihan hirmu isoa satoa vielä tänäsyksynä saada, mutta pääasia on, että ekasta talvesta on selvitty!


Nyt sit vaan odotellaan, että istutukset rehevöityy ja päästään korjaamaan satoa! ☺

Täytyy vielä lopuks laittaa kuva meidän vuokralaisesta...tai oikeastaan entisestä sellasesta, joka asusteli meidän mökin alla. Monesti hänestä nähtiin vain hännänpään vilahdus ja useimmiten kuultiin vain suhinaa ja pöhinää pusikosta. Pari viikkoa sitten hän viimein halusi näyttäytyä meille koko komeudessaan...ja kun koko totuus tuli julki, sai hän myös hyvin nopeesti lähdöt meidän tontilta! ;)



Rantakäärmettä me pitkään luulimme asuttavamme...


2 kommenttia:

  1. Ihana yrttitarha tulonpäällä :) Mutta ällöttävää tollaiset "vuokralaiset"... onneksi pääsitte siitä eroon!!!

    VastaaPoista
  2. Tää meidän vuokralainen on julkkis! ...hän oli pari viikkoa sitten Länsi-Suomen luontojutussa, missä Jami pohti kyyn ja rantakäärmeen eroja. ☺

    -A-

    VastaaPoista